Masih Ingat Dgn Penyanyi Alleycats- Loga Arumugam? Inilah Wajah Anak Gadis Beliau Yg Jelita Dan Menawan! Kenali Wanita Pewaris Alleycats, Dasha Logan

Sharing is caring!

Masih ingat dengan penyanyi Alleycats- Loga Arumugam? Inilah wajah anak gadis beliau yang Jelita & Menawan! Kenali Wanita Pewaris Alleycats, Dasha Logan ni…

Dasha Logan antara artis yang membuat persembahan pada acara penutup Sukan SEA Kuala Lumpur 2017. Dasha antara artis yang mengejutkan orang ramai apabila membuat persembahan bersama David Arumugam iaitu bapak saudaranya.

Dasha Logan merupakan anak kepada Loga Arumugam, ahli anggota kumpulan legenda Alleycats. Dasha Logan adalah penyanyi RnB. Namanya semakin meningkat pada peringkat antarabangsa dengan single hitnya Cleverly.

A screen capture of Dasha Logan from the music video of her first single “Cleverly” that is at number four of the UK Soul chart this week

Tidak kira saiz pentas, anak jati Pulau Pinang adalah seorang anak seni semula jadi, yang membesar dalam sebuah keluarga muzik. Ayahnya ‘Loga’ Arumugam atau nama sebenar Loganathan, Alleycats, salah satu kumpulan rock yang paling berjaya dalam sejarah Malaysia, dengan lagu-lagu yang bergema di kalangan pendengar sehingga hari ini.

Dasha berjaya mencipta nama di London dengan single pertamanya yang berjaya menduduki carta pertama UK Soul Chart. Perencanaan saya di London adalah hanya untuk bercuti pada mulanya. Tapi berubah bila saya membuat keputusan untuk menyanyi secara suka-suka dan mula mencari tempat-tempat yang membenarkan untuk saya menyanyi.

Ayahnya, Loga, mendapat kejayaan hebat dengan Alleycats dan memberi impak dalam karier muziknya. Penyanyi muda yang berkembang dengan baik ini mendapat inspirasi selepas menyaksikan ayahnya bersama penontonnya jika membuat persembahan secara langsungnya.

Macam Artis Bollywood kan? 🙂

Sumber GLAM

Sharing is caring!